Podcast 6: Jakob en Lea en Rachel

1F685DD3-7C84-4019-BBF7-1E502DB5F4EC

In deze zesde aflevering gaat het over het huwelijk tussen Jakob en Lea en Rachel. In een huwelijk met meer dan twee personen komt veel strijd, onrust en jaloersheid voor. Wie staat er in een huwelijk op de eerste plaats? Hoe kan er uit zo’n huwelijk iets goeds voortkomen? 

Dit is deel 6 in de serie “Bijbelse personen (I): Bijbelse huwelijken

Gerelateerde artikelen

Plicht van de vader
huwelijk

Trouwen zonder verliefd te zijn geweest?

Een christelijke leerling uit mijn klas vertelde me dat zijn ouders zijn huwelijk hadden gearrangeerd. Hij werd geboren in Armenië, maar het huwelijk werd gearrangeerd nadat ze naar Nederland waren

Lees verder
Them before us
boek

Recensie: Them before us.

Er wordt veel geschreven over de Bijbelse instelling van het huwelijk. Wat de problemen zijn voor kinderen in een gebroken gezinssituatie, daarvoor is veel minder aandacht. ‘Them before us’ beschrijft juist deze problematiek op een heldere manier.

Lees verder