Podcast 2: Mens en dier

Podcast-1

Wat is het verschil tussen een mens en een dier? Weinig, als je de evolutietheorie moet geloven. Maar veel volgens de Bijbel. Maakt dat uit? Jazeker! Een dier kan niet luisteren wat God wil, een mens zou dat wel moeten kunnen. Wij zijn verantwoording schuldig aan God, en dat zeker ook in ons man- of vrouw-zijn, in huwelijk en andere relaties. Een Bijbelstudie naar aanleiding van Genesis 1:26b.

Dit is deel 2 in de serie “De basis(I): Man en vrouw geschapen

Gerelateerde artikelen

Bijbelse visie

Commentaar: ProLife bezweken onder eigen visie

Deze week maakte de christelijke zorgverzekeraar Pro Life bekend, dat de basisverzekering verandert. Per 2023 zullen verzekerden ook meebetalen aan abortus, euthanasie en transitiebehandelingen. De verandering roept vragen op. Ze

Lees verder
kinderzegen

Waarom heeft God haar zo gemaakt?

4 waarheden om beperkingen aan kinderen uit te leggen Sommige kinderen worden met een beperking geboren. Een van Laura Wiflers kinderen ook. Ze schreef erover voor The Gospel Coalition. Het

Lees verder