Adam en Eva waren in het paradijs beiden naakt en zij schaamden zich niet. Is naaktheid iets om ons voor te schamen? Voor de zondeval was dat niet zo. De naaktheid wees op de onschuld tegenover God en tegenover elkaar. Waar en wanneer is bloot gewoon? Geldt wat in het paradijs gold ook in het huwelijk? En hoe zal het zijn in de nieuwe hemel en op de nieuwe aarde? Een Bijbelstudie naar aanleiding van Genesis 2:25.

Dit is deel 6 in de serie “De basis(II): “Man en vrouw samengevoegd

Gerelateerde artikelen

Podcast 1: Vernieuwd perspectief

Door de zondeval zijn er veel dingen gekomen die de verhoudingen in…

Podcast 2: Vernieuwde roeping

Ondanks de gebrokenheid na de zondeval, mogen we ook de goedheid van…

Podcast 4: In verscheidenheid

Eva is als hulp tegenover Adam geschapen. Niet als hulpje of als…