Je bekijkt nu Benoeming dr. M. Klaassen

Benoeming dr. M. Klaassen

  • Bericht auteur:Redactie
  • Berichtcategorie:Nieuws Bijbels Beraad M/V
  • Laatste wijziging in bericht:7 maart 2023
  • Leestijd:2 minuten gelezen
Leestijd: < 1 minuut

Versterking Bijbels Beraad M/V voor bezinning en toerusting in kerken

Per 1 september hoopt dr. M. Klaassen aan de slag te gaan voor Bijbels Beraad M/V, naast dr. B.A. Zuiddam die in 2021 de gelederen kwam versterken.

Dit helpt Bijbels Beraad M/V om te voldoen aan de sterk groeiende vraag naar bezinning, toerusting en ondersteuning van kerken op het gebied van huwelijk, geslacht, seksualiteit en relaties.  

In het verleden was dr. M. Klaassen al op diverse manieren betrokken bij het werk van Bijbels Beraad  M/V. Hij was onder meer co-auteur van het eerste boek “Liefde die boven alles uitgaat” dat begin 2021 verscheen. De thematiek waar Bijbels Beraad M/V zich mee bezighoudt heeft al vele jaren zijn warme belangstelling. Hij verzorgde regelmatig lezingen en publicaties op het gebied van seksuele ethiek.

Op 9 juni vindt de volgende conferentie plaats van Bijbels Beraad M/V in Alblasserdam over Bijbels man/vrouw zijn. Dr. M. Klaassen is hier een van de hoofdsprekers. Aanmelding voor deze conferentie is mogelijk door een e-mail te sturen naar [email protected].

Bijbels Beraad M/V werkt momenteel hard aan uitbouw van de activiteiten. Op de website verschijnen voortdurend relevante interviews, podcasts, achtergrondartikelen, commentaren, boekbesprekingen en worden de internationale ontwikkelingen gesignaleerd. Op deze wijze hoopt Bijbels Beraad M/V christenen te helpen om een bijbelse weg te gaan in een wereld op drift.  


Gepubliceerd: 02-05-2022