Podcast 3: Eén geestelijk geheel

1F685DD3-7C84-4019-BBF7-1E502DB5F4EC

Er wordt in Efeze 5:32 gesproken over een groot geheimenis. Wat is dit geheimenis? Gaat het hier over iets wat nog nooit is geopenbaard of betekent dit iets anders? En is dit geheimenis te kennen in het huwelijk? Een Bijbelstudie naar aanleiding van Efeze 5:32.

Dit is deel 3 in de serie “Man, vrouw en Christus (III): eenheid

Gerelateerde artikelen

Plicht van de vader
huwelijk

Trouwen zonder verliefd te zijn geweest?

Een christelijke leerling uit mijn klas vertelde me dat zijn ouders zijn huwelijk hadden gearrangeerd. Hij werd geboren in Armenië, maar het huwelijk werd gearrangeerd nadat ze naar Nederland waren

Lees verder
Them before us
boek

Recensie: Them before us.

Er wordt veel geschreven over de Bijbelse instelling van het huwelijk. Wat de problemen zijn voor kinderen in een gebroken gezinssituatie, daarvoor is veel minder aandacht. ‘Them before us’ beschrijft juist deze problematiek op een heldere manier.

Lees verder