Genderneutraal themalied Koningsspelen: „Hij of zij of X”

Schermafbeelding 2021-04-08 om 17.39.27
Leestijd: 3 minuten

De storm rondom het NPO-programma ”Gewoon. Bloot.” is nog niet eens gaan liggen of de NPO vuurt een volgende indoctrinatiebom op kleine kinderen af. Ditmaal in de vorm van een nieuw themalied van het tv-programma ”Kinderen voor Kinderen”, genaamd ”Zij aan zij”. Het kinderlied zit tjokvol genderpropaganda.

Kinderliedjes

Kinderen voor Kinderen is een kinderkoor van de publieke omroep BNNVARA dat al sinds de jaren zeventig jaarlijks een album uitbrengt met kinderliedjes. Ook maakt het voor de jaarlijkse Koningsspelen een themaliedje dat de meeste basisschoolleerlingen in Nederland leren en op Koningsdag samen zingen. BNNVARA is een fusie van de socialistische omroep VARA met de seksueel bandeloze jongerenomroep BNN. De laatste omroep publiceert het programma Spuiten en Slikken waarbij geen taboe te gek is en waar een hoogleraar in de studio mag komen uitleggen dat „pedofilie een onderdeel van seksualiteit is.”

Borstgroei

In 1998 bracht de VARA met Kinderen voor Kinderen al een liedje uit waarbij een jong meisje zingt over haar borstgroei. Vergeet niet dat deze omroep content maakt ‘die ertoe doet’, zo is in hun missieverklaring te lezen. ‘Inclusieve’ verhalen maken kunnen ze ook én ‘doorgaan totdat er iets verandert’. Deze revolutionaire omroep heeft de kraakheldere missie om de Seksuele Revolutie uit te rollen over Nederland.

Geen benul

Hun ‘inclusieve’ drang komt dit jaar duidelijk naar voren in het Koningsspelenlied ”Zij aan zij”. In het refrein zingen de kinderen: „Kijk hoe mooi, in de mix, hij of zij of X.” De kinderen hebben zelf geen benul wat ze zingen, blijkens een vlog van Kinderen voor Kinderen waarin de zangertjes wordt gevraagd het liedje te omschrijven en uit te leggen wat die ‘x’ betekent.

Genderneutraal

De meesten komen niet veel verder dan „samen zij aan zij staan”, „samen door het leven gaan”, „dat je het samen doet” of „verliefd zijn.” Precies wat ieder normaal weldenkend kind zou zeggen. Maar de vragensteller in de video heeft uiteindelijk een kind gevonden dat al genoeg geïndoctrineerd is om het gewenste antwoord te geven: „Zeg maar, genderneutraal. Dat je zeg maar een beetje jongen en een beetje meisje bent.” „Of geen van beide”, legt de interviewer het meisje in de mond. „Ja, dat.”

Afgoderij

Dit is dus wat kinderen anno 2021 via de staatsgesubsidieerde media krijgen te verstouwen: kinderen met vreemde naakte volwassen confronteren en hen wijsmaken dat je „geen van beide” kunt zijn. Een identiteitsloze ‘X’, geworteld in seculiere afgoderij. Een nieuwe mens, geschapen naar het beeld van BNNVARA. Betaald met belastinggeld van gewone mannen en vrouwen.

Transgenderisme

De Amerikaanse schrijfster Abigail Shrier deed onderzoek naar het fenomeen dat grote aantallen jonge meisjes zich aangetrokken voelen door transgenderisme en jongen willen worden. Ze legt uit dat een zeer klein deel van de bevolking werkelijk lijdt aan genderdysforie, maar dat een groot deel van de meisjes die zeggen transgender te zijn, bewust beïnvloed wordt door media, vloggers, beroemdheden en onderwijsprogramma’s om hen te doen twijfelen aan hun geslacht.

Gendermainstreaming

Prof. dr. Robert Spaemann schrijft hierover in het boek ”De seksuele revolutie” van Gabriële Kuby: De meeste burgers van ons land kennen het woord ‘gendermainstreaming’ niet. Ze weten dus ook niet dat zij al jaren onderworpen zijn aan een heropvoedingsprogramma dat van de regeringen, de Europese autoriteiten en een deel van de media uitgaat, en dat voor de insiders onder deze naam bekend staat. Wat door middel van heropvoeding uit de hoofden van mensen verdreven moet worden is een eeuwenoude gewoonte van de mensheid: de gewoonte om onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen; de wederzijdse seksuele aantrekkingskracht van beide seksen, waarop het bestaan en het voortbestaan van de mensheid gebaseerd is.”


Dit is een (enigszins aangepast/ingekort) artikel van Gezin in gevaar.

Ook interessant

Ds. A. Kort verdient steun

Er is veel ophef ontstaan rondom een brief van ds. A. Kort (Krimpen aan den IJssel). Bij de kwestie is de vrijheid

Reactie op uitzending Pointer

Op vrijdagavond 27 mei besteedde het programma Pointer (KRO-NCRV) aandacht aan het omgaan met homoseksualiteit in orthodox-christelijke kring. Daarbij werd ook de