Je bekijkt nu Nieuw op bijbelsberaadmv.nl: frequent gestelde vragen

Nieuw op bijbelsberaadmv.nl: frequent gestelde vragen

  • Bericht auteur:Redactie
  • Berichtcategorie:Nieuws Bijbels Beraad M/V
  • Laatste wijziging in bericht:7 maart 2023
  • Leestijd:2 minuten gelezen
Leestijd: < 1 minuut

Wat is de doelstelling van Bijbels Beraad M/V? Waarom wordt de Bijbel als uitgangspunt beschouwd van Bijbels Beraad M/V? En hoe spreekt de Bijbel over mannen, vrouwen, seksualiteit, het huwelijk, single-zijn, enzovoorts? Antwoorden op dergelijke vragen leest u sinds deze week op de nieuwe pagina FAQ – Frequently Asked Questions.

De FAQ-pagina vindt u in het menu bovenaan de website, onder het kopje “Over ons”. Op dertien vragen is een kort antwoord geformuleerd. Ieder antwoord wordt gevolgd door een kader met verwijzingen naar artikelen en podcast waarin meer over het besproken thema te lezen is. Handig voor wie snel iets over een bepaald onderwerp te weten wil komen.

Wie specifiek over één Bijbeltekst meer wil weten, kan terecht bij het register met Bijbelteksten dat een maand geleden is gepubliceerd. In de lijst ziet u per Bijbeltekst in welk artikel van het Bijbels Beraad M/V deze wordt aangehaald. Deze lijst wordt steeds geüpdatet.


Gepubliceerd: 07-10-2021