Podcast 6: Eén getuigenis

1F685DD3-7C84-4019-BBF7-1E502DB5F4EC

Alle dingen staan in een spanningsveld. Krachten werken van binnenuit en van buitenaf. Alle instellingen van God staan onder spanning. Dit betreft ook het huwelijk. Heeft het huwelijk nog wel prioriteit in de eindtijd? Welk perspectief is er voor het aardse huwelijk? Een Bijbelstudie naar aanleiding van Efeze 6:3.

Dit is deel 6 in de serie “Man, vrouw en Christus (III): eenheid

Gerelateerde artikelen

Plicht van de vader
huwelijk

Trouwen zonder verliefd te zijn geweest?

Een christelijke leerling uit mijn klas vertelde me dat zijn ouders zijn huwelijk hadden gearrangeerd. Hij werd geboren in Armenië, maar het huwelijk werd gearrangeerd nadat ze naar Nederland waren

Lees verder
Them before us
boek

Recensie: Them before us.

Er wordt veel geschreven over de Bijbelse instelling van het huwelijk. Wat de problemen zijn voor kinderen in een gebroken gezinssituatie, daarvoor is veel minder aandacht. ‘Them before us’ beschrijft juist deze problematiek op een heldere manier.

Lees verder