Baltische staten verenigen zich tegen genderideologie

Leestijd: < 1 minuut

Een groep Oekraïners is een collectief begonnen waarmee ze christenen oproepen om hun spirituele waarden te beschermen, zo meldt CNE.news. Het platform wil bijeenkomsten organiseren in Oekraïne, Litouwen, Letland en Polen. Ze stellen dat de Europese Unie financiële steun aan Oekraïne koppelt aan de integratie van LHBT-waarden in de samenleving. Dit initiatief kan helpen om politici en de bevolking alert te maken voor deze vorm van infiltratie of neo-kolonialisme. Organisaties hebben elkaar hard nodig om traditionele waarden m.b.t. gezin en huwelijk te beschermen.

Meer buitenlands nieuws

Slechts 0.001% Duitsers is ‘divers’

Slechts 969 mensen omschrijven zichzelf als ‘divers’, zo bleek uit een Duits onderzoek in 2022. 1259 personen wilden geen informatie over hun geslacht geven. Tegenover

Zwitserse ouders willen dochter terug

Een Zwitsers echtpaar onderneemt juridische stappen om de voogdij over hun 16-jarige dochter terug te krijgen. Zij staat sinds vorig jaar onder toezicht van de