Taalleerapp Duolingo indoctrineert kinderen met LHBT-propaganda

Leestijd: < 1 minuut

Duolingo, de app die kinderen helpt om een vreemde taal te leren, heeft op haar website staan dat ze ‘queer-zijn in Duolingo-verhalen normaliseert’, aldus Life Site News. Dit hebben ze gedaan door drie ‘queer’-personages aan de verhaallijn toe te voegen. Tijdens de opdrachten kan terloops langskomen dat Lin uitgaat met een andere vrouw. Het bedrijf laat LHBT’ers toe in het verhaal, zonder er aandacht op te vestigen, omdat het bestaan ervan zo het makkelijkst genormaliseerd wordt.  

Als een gebruiker opmerkt dat er een ‘niet-normale’ personage in de app voorkomt, is dat volgens de appbouwer een teken dat diegene LHBT’ers nog niet volkomen accepteert; en is die dus een onderdeel van het probleem.

Meer buitenlands nieuws

Target krabbelt terug met LHBT-acceptatie

Target, een grote Amerikaanse winkelketen, raakte vorig jaar in opspraak toen ze een ‘Pride Month-collectie presenteerde. Veel Amerikanen riepen op het bedrijf te boycotten. Om