Drag Queen nu ook op Poolse tv

Leestijd: < 1 minuut

In december heeft Conservatief Polen de verkiezingen verloren in het voordeel van links liberale partijen. De eerste gevolgen zijn al merkbaar. Het Poolse televisiestation TVP Poznań zond onlangs de eerste aflevering uit van een wekelijkse nieuwe serie die is gewijd aan de promotie van LHBT- en genderideologieën, aldus Polonia Christana op European Conservative.

In die eerste aflevering werd gesproken met Drag Queen Twój Stara. Volgens hem is het groeiende aantal Drag Queens een teken dat de promotie van LHBT ‘vooruitgang boekt’.

Nu conservatieven onder andere in de mediawereld het veld moeten ruimen, zullen programma’s naar verwachting steeds vaker links-liberale thema’s bevatten.  

Meer buitenlands nieuws

Slechts 0.001% Duitsers is ‘divers’

Slechts 969 mensen omschrijven zichzelf als ‘divers’, zo bleek uit een Duits onderzoek in 2022. 1259 personen wilden geen informatie over hun geslacht geven. Tegenover

Zwitserse ouders willen dochter terug

Een Zwitsers echtpaar onderneemt juridische stappen om de voogdij over hun 16-jarige dochter terug te krijgen. Zij staat sinds vorig jaar onder toezicht van de