Drag Queen nu ook op Poolse tv

Leestijd: < 1 minuut

In december heeft Conservatief Polen de verkiezingen verloren in het voordeel van links liberale partijen. De eerste gevolgen zijn al merkbaar. Het Poolse televisiestation TVP Poznań zond onlangs de eerste aflevering uit van een wekelijkse nieuwe serie die is gewijd aan de promotie van LHBT- en genderideologieën, aldus Polonia Christana op European Conservative.

In die eerste aflevering werd gesproken met Drag Queen Twój Stara. Volgens hem is het groeiende aantal Drag Queens een teken dat de promotie van LHBT ‘vooruitgang boekt’.

Nu conservatieven onder andere in de mediawereld het veld moeten ruimen, zullen programma’s naar verwachting steeds vaker links-liberale thema’s bevatten.  

Meer buitenlands nieuws

De seksuele revolutie in Tsjechië

In een blogartikel op Elizamondegreen wordt de seksuele revolutie in Tsjechië beschreven. Volgens de auteur gaan er juist dit jaar in Tsjechië belangrijke wissels om.

Australische gelijkheidswet totaal afgewezen

Parlementair onderzoek onder 13.000 mensen in New South Wales (Australië) wees uit dat 85% de controversiële gelijkheidswet van parlementlid Alex Greenwich volledig verwierp. Dit wetsvoorstel