Oproep tot boycot kinderprogramma

Leestijd: < 1 minuut

Conservatieve ouders roepen elkaar op om hun kinderen niet meer naar de video’s te laten kijken die Rachel Accurso presenteert, zo meldt Fox News. Op 1 juni plaatste ze een video ter ere van Pride Month op haar TikTokaccount ‘MsRachelForLittles’. Hierin zegt ze dat ze de Pride-beweging steunt. “Als je hier commentaar op hebt, kun je deze show beter niet meer bekijken”. Op X riepen ouders elkaar op om aan die oproep gevolg te geven door inderdaad niet meer naar Rachels video’s te kijken.

De ouders zijn vooral boos omdat de video’s worden bekeken door kinderen van ca. 0 tot 5 jaar. Zij horen nog helemaal niet met LHBT e.d. te maken te krijgen.

Meer buitenlands nieuws

De seksuele revolutie in Tsjechië

In een blogartikel op Elizamondegreen wordt de seksuele revolutie in Tsjechië beschreven. Volgens de auteur gaan er juist dit jaar in Tsjechië belangrijke wissels om.

Australische gelijkheidswet totaal afgewezen

Parlementair onderzoek onder 13.000 mensen in New South Wales (Australië) wees uit dat 85% de controversiële gelijkheidswet van parlementlid Alex Greenwich volledig verwierp. Dit wetsvoorstel