Grote conferentie over homogenezing in Polen

Leestijd: < 1 minuut

De International Foundation for Therapeutic & Counselling Choice (IFTCC) heeft afgelopen week een grote conferentie gehouden in Polen. De organisatie laat internationaal bekende wetenschappers aan het woord over de noodzaak en de effecten van een goede behandeling bij mensen die worstelen met hun seksuele gerichtheid.

De IFTCC verzet zich tegen conversietherapieverboden en heeft hiervoor tien redenen geformuleerd (zie pg.5). Een selectie:

3.’Meestal heteroseksuelen’, de grootste niet-heteroseksuele minderheidsgroep, wordt therapeutische steun ontzegd om hun heteroseksuele aspiraties te bevestigen.
4.De aantrekkingskracht op mensen van hetzelfde of het andere geslacht kan veranderen en dit komt ook veel voor. Dit wordt echter genegeerd.
5. Het verbieden van ‘conversietherapie’ versterkt de ‘cancelcultuur’, brengt afwijkende meningen tot zwijgen en belemmert de vrijheid van meningsuiting.

De inhoud van de conferenties wordt tegen betaling als studiemateriaal aangeboden. Het archief is wel toegankelijk.

Meer buitenlands nieuws

De seksuele revolutie in Tsjechië

In een blogartikel op Elizamondegreen wordt de seksuele revolutie in Tsjechië beschreven. Volgens de auteur gaan er juist dit jaar in Tsjechië belangrijke wissels om.

Australische gelijkheidswet totaal afgewezen

Parlementair onderzoek onder 13.000 mensen in New South Wales (Australië) wees uit dat 85% de controversiële gelijkheidswet van parlementlid Alex Greenwich volledig verwierp. Dit wetsvoorstel