Pennsylvania geeft $14.000 per dag uit aan kinderverminking

Leestijd: < 1 minuut

Uit onlangs gepubliceerde gegevens blijkt dat Pennsylvania sinds 2015 meer dan $20 miljoen heeft uitgegeven aan transgenderoperaties, hormoonbehandelingen, e.d. Hierover schrijft The Daily Wire. Belastingbetalers betalen mee aan een belangrijk deel van deze operaties, doordat ze worden vergoed via staatsverzekeringen. De kosten die sinds 2015 ook explosief zijn gestegen, zullen naar verwachting nog doorstijgen. Het aantal genderoperaties in de VS is tussen 2016 en 2019 verdrievoudigd van 4.550 naar 13.000 behandelingen. Naar schatting hebben vorig jaar 300.000 jongeren tussen 13 en 17 jaar zichzelf als transgender geïdentificeerd.  

Meer buitenlands nieuws

Mike Pence breekt lans voor het gezin

Wat doe je als de president van de Amerika je uitnodigt voor een ontmoeting en op dat moment heeft je dochter haar eerste muziekuitvoering? Naar

Homopartnerschap in Letland uitgesteld

Eerder deze maand werd een nieuwe wet op partnerschappen goedgekeurd door het Letse parlement. Deze zou helpen om ‘regenboogfamilies’ beter te beschermen. Oppositiepartijen hebben opgeroepen