Alarm: al na 30 minuten oestrogeen bij Planned Parenthood

Leestijd: < 1 minuut

Ouders en artsen slaan alarm. Jongeren met genderdysforie stappen zelfstandig naar Planned Parenthood, als ze 18 zijn en komen met een half uur naar buiten met een recept voor levensveranderende hormonen. Dit meldt Free Beacon. Het artikel beschrijft Fred. Fred worstelt vanaf 4-jarige leeftijd met autisme, ADHD, depressie en angst. Op 17-jarige leeftijd begon hij zich te identificeren als transgender, nadat een vriend dit ook was gaan doen. Ouders wilden een zorgvuldig onderzoekstraject in, maar stuitten op een lange wachtlijst. Toen Fred 18 was, is hij naar Planned Parenthood gegaan. Om 11.00 uur stapte hij naar binnen; om 11.39 uur kregen ouders het recept voor het hormoon oestrogeen binnen.

De onzorgvuldigheid en de snelheid waarmee Planned Parenthood medicatie voorschrijft, heeft nog een belangrijk effect. Andere klinieken voelen druk om ook onzorgvuldig te handelen, omdat ze anders cliënten kwijtraken.

Meer buitenlands nieuws

Mike Pence breekt lans voor het gezin

Wat doe je als de president van de Amerika je uitnodigt voor een ontmoeting en op dat moment heeft je dochter haar eerste muziekuitvoering? Naar

Homopartnerschap in Letland uitgesteld

Eerder deze maand werd een nieuwe wet op partnerschappen goedgekeurd door het Letse parlement. Deze zou helpen om ‘regenboogfamilies’ beter te beschermen. Oppositiepartijen hebben opgeroepen