Canadese conservatieven willen verbod op kinderverminking

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens de jaarlijkse vergadering van de Conservatieve Partij in Canada zijn verschillende resoluties aangenomen, waarin de genderideologie aan banden gelegd wordt. De partijleiding overweegt of ze de standpunten van de afgevaardigde conservatieven opneemt in haar verkiezingsprogramma. Gender Clinic News beschrijft dat deze vergadering laat zien dat Canadezen zich ook eindelijk uit gaan spreken tegen de genderdwaasheid. Uit een recente peiling blijkt dat 40% van de kiezers nu op de Conservatieve Partij zou stemmen.

Resolutie 1268: “Een conservatieve regering zal kinderen beschermen door levensveranderende medische of chirurgische ingrepen om genderverwarring of dysforie te behandelen te verbieden, en positieve geestelijke en lichamelijke gezondheidsondersteuning aan te moedigen voor alle Canadezen die lijden aan genderdysforie en aanverwante geestelijke gezondheidsproblemen.”

Resolutie 999: “De Conservatieve Partij van Canada is van mening dat vrouwen recht hebben op de veiligheid, waardigheid en privacy van ruimtes voor hetzelfde geslacht (bijvoorbeeld gevangenissen, schuilplaatsen, kleedkamers, wasruimtes) en op de voordelen van categorieën die alleen voor vrouwen bedoeld zijn (bijvoorbeeld sport, prijzen, subsidies, beurzen).”

Meer buitenlands nieuws

Slechts 0.001% Duitsers is ‘divers’

Slechts 969 mensen omschrijven zichzelf als ‘divers’, zo bleek uit een Duits onderzoek in 2022. 1259 personen wilden geen informatie over hun geslacht geven. Tegenover

Zwitserse ouders willen dochter terug

Een Zwitsers echtpaar onderneemt juridische stappen om de voogdij over hun 16-jarige dochter terug te krijgen. Zij staat sinds vorig jaar onder toezicht van de