‘Homohuwelijk’ is goed voor de economie, volgens Tsjechische bedrijven

Leestijd: < 1 minuut

Zesenzestig grote bedrijven hebben in een open brief de premier van Tsjechië ertoe opgeroepen om het ‘homohuwelijk’ in te voeren. Hierover berichtte CNE.news. Volgens de voorman zou dit goed zijn voor de economie. Als onderbouwing hiervoor zegt hij: “Als je naar de toplanden kijkt in termen van economische vooruitgang, hebben de landen aan de top al inclusieve wetten, dus inclusie is van cruciaal belang voor de economische ontwikkeling van de samenleving”.

Deze onderbouwing is flinterdun. Onlangs betoogde ds. Zuiddam op deze website dat Afrika ‘inclusiviteit’ simpelweg niet kan bekostigen. The Daily Signal schrijft dat het stabiele heteroseksuele huwelijk er juist voor zorgt dat Utah de sterkste economie binnen de VS heeft.

Meer buitenlands nieuws