The Babylon Bee komt met satirisch boek over gender

Leestijd: < 1 minuut

The Babylon Bee, onder andere bekend van de website Notthebee, bespreekt de ‘destructieve’ genderideologie in een nieuwe gids. Ze drijven hierin de spot met deze ideologie, om het dwaze van het transgenderisme te laten zien. De drijfveer voor dit boek is het bespotten van de ideeën die beelddragers van God vernietigen.

The Christian Post beschrijft dat de auteurs Mann en Berry beginnen met het onder de loep nemen van de ‘traditionele’ rolverdeling tussen mannen en vrouwen. Daarna halen ze 437 verschillende geslachten aan en met de ‘genderator’ kun je zelf nog een nieuw geslacht kiezen.

Volgens de auteurs is humor een krachtige manier om dwaasheid zichtbaar te maken; vaak sterker dan een goed betoog met heldere argumenten.

Meer buitenlands nieuws

Slechts 0.001% Duitsers is ‘divers’

Slechts 969 mensen omschrijven zichzelf als ‘divers’, zo bleek uit een Duits onderzoek in 2022. 1259 personen wilden geen informatie over hun geslacht geven. Tegenover

Zwitserse ouders willen dochter terug

Een Zwitsers echtpaar onderneemt juridische stappen om de voogdij over hun 16-jarige dochter terug te krijgen. Zij staat sinds vorig jaar onder toezicht van de