The Babylon Bee komt met satirisch boek over gender

Leestijd: < 1 minuut

The Babylon Bee, onder andere bekend van de website Notthebee, bespreekt de ‘destructieve’ genderideologie in een nieuwe gids. Ze drijven hierin de spot met deze ideologie, om het dwaze van het transgenderisme te laten zien. De drijfveer voor dit boek is het bespotten van de ideeën die beelddragers van God vernietigen.

The Christian Post beschrijft dat de auteurs Mann en Berry beginnen met het onder de loep nemen van de ‘traditionele’ rolverdeling tussen mannen en vrouwen. Daarna halen ze 437 verschillende geslachten aan en met de ‘genderator’ kun je zelf nog een nieuw geslacht kiezen.

Volgens de auteurs is humor een krachtige manier om dwaasheid zichtbaar te maken; vaak sterker dan een goed betoog met heldere argumenten.

Meer buitenlands nieuws