National Geographic ontslaat vaste auteurs        

Leestijd: < 1 minuut

Het bekende maandblad National Geographic ontslaat alle vaste schrijvers, meldt AP News. Ook zal het blad niet meer te vinden zijn in kiosken. De oorzaak hiervan is financiële tegenwind. Volgens een woordvoerder gaan de vaste medewerkers nu niet alleen schrijven, maar wordt het een combinatie van schrijven en redigeren.

NottheBee noemt echter een andere oorzaak. National Geographic, dat sinds 2019 eigendom is van Disney, is volgens hen besmet met het Woke-virus. In 2017 liep het blad al voorop bij het pushen van de Genderrevolutie, alsof het wetenschappelijk en natuurlijk was. Het roze gekleurd meisje dat in januari 2017 op de voorkant stond, staat hier symbool voor. Ze bleek in werkelijkheid een jongen te zijn. De noodzaak van deze ‘reorganisatie’ wordt door NottheBee samengevat: “De wokisten vernietigen alles wat ze aanraken”.

Meer buitenlands nieuws