Musk weert ‘cisgender’ van Twitter

Leestijd: < 1 minuut

Elon Musk, de eigenaar van Twitter, gaat het gebruik van de term ‘cisgender’ op Twitter aan banden leggen. Hierover schrijft LifeSiteNews. Als deze beledigende term herhaaldelijk en op intimiderende manier wordt gebruikt, wordt het account in ieder geval tijdelijk geschorst, zei hij op Twitter. ‘Cisgender’ verwijst naar de meest voorkomende seksuele voorkeur: die tot het andere geslacht. Door de term ‘cisgender’ te gebruiken, erken je dat er ook ‘transgenders’ zijn.

Wel is het goed om hierbij te bedenken dat er sprake is van censuur. Elon Musk steunde onlangs op Twitter de film ‘What is a Woman?’ van Matt Walsh. Musk is echter ook degene die streeft naar grote gezinnen om de rijke, westerse cultuur niet verloren te laten gaan. Dit toont aan dat zijn doelstellingen niet Bijbels gebaseerd zijn.

Meer buitenlands nieuws

Target krabbelt terug met LHBT-acceptatie

Target, een grote Amerikaanse winkelketen, raakte vorig jaar in opspraak toen ze een ‘Pride Month-collectie presenteerde. Veel Amerikanen riepen op het bedrijf te boycotten. Om