Videocall van 22 minuten genoeg voor castratie

Leestijd: < 1 minuut

Gregg Re voerde als undercover een telefoongesprek met een arts van Plum, waarin hij vroeg om het verwijderen van zijn testikels. Dit zou zijn transitie naar vrouw versnellen, zo stelde hij. Na een gesprek van 22 minuten, waarin Gregg tegenstrijdige informatie geeft over zijn ‘genderdysforie’, krijgt hij de diagnose Genderdysforie en een verwijsbrief voor de operatie. Deze aanbevelingsbrief kost $150,- en is nodig om de gewenste operatie vergoed te krijgen door de verzekering. De onderzoeker reageerde op de brief dat hij de laatste 6 maanden geen genderdysforie meer ervoer en dat hij dit aangegeven had. Er werd geen rectificatie of excuus uitgesproken. Ze hadden gehandeld volgens de richtlijnen van de WPATH.

Matt Walsh stelt in een video dat de hele transgenderhype een enorme zwendel is, waarbij leugen op leugen wordt gestapeld. Winst maken is het grote doel en mensen worden hiervoor naar de slachtbank geleidt. Elon Musk noemt de werkwijze van Plum ‘gestoord’.

Meer buitenlands nieuws