Boeken per thema

boek

Het streven naar een Godvrezend Nageslacht

Leestijd: < 1 minuut

Dit boek is geschreven door Denny Kenaston en bevat een overvloed aan onderricht voor uw gezin. Het is een A tot Z handleiding voor kinderopvoeding, met duidelijke antwoorden voor vele ouders die in verwarring zijn. Het is ‘radicaal’. Het kan zijn dat u hierna niet meer dezelfde bent. Het ‘inspireert’. Uw hart zal worden aangevuurd met een nieuwe visie. Het is ‘praktisch’. U wordt zorgvuldig geleid hoe alles toe te passen. Broeder Denny zegt: “Kinderen die in een atmosfeer van herleving opgroeien, met ouders die de Heere in ruime mate liefhebben en Zijn Woord vreugdevol gehoorzamen, zullen een sterke invloed uitoefenen op deze wereld. Dit is een belofte. Uit dit soort gezinnen komen geslachten godvruchtige kinderen.” Met een heldere, profetische stem roept Denny Kenaston de lezer terug naar de oude paden, die werken.

Leer om verwonde relaties te herstellen met uw kinderen.
Leer om uw kind op zo’n manier te disciplineren dat hij u zal danken voor uw liefde.
Vind kardinale antwoorden om een kind te helpen dat een sterke wil heeft.
Haal uw gezin uit de wanorde naar een plaats van vrede en rust; Gods Woord heeft de antwoorden.
Leer de krachtigste geheimen om kinderen er toe te brengen dat ze met vreugde gehoorzamen.
Vader, u bent onderwijzer. Ontdek hoe u onderwijs tot een werkelijkheid in uw gezin maakt.
Leer over de drie mysterieuze invloeden om uw kinderen te beïnvloeden voor de eeuwigheid.

Boeken per thema

Ook interessant