Boeken per thema

boek

Homoseksualiteit

Leestijd: < 1 minuut

Bijbels-pastorale overwegingen in de 21e eeuw

Homoseksualiteit, een hot item in deze tijd! Met dit boek wil de schrijver in deze 21e eeuw drie verschillende groepen christenen aanspreken. In de eerste plaats wil Philip Nunn christenen bemoedigen die een bewogen en liefdevol hart van een herder hebben en zich toeleggen op het helpen van mannen en vrouwen, die worstelen met hun seksuele geaardheid. In de tweede plaats wil de auteur verantwoordelijken en leidinggevenden in de gemeente helpen om het woord van God te onderwijzen en praktisch toe te passen. Ten derde richt hij zich ook tot christenen met homoseksuele ervaringen die een leven willen leiden dat voor God welbehagelijk is.

Dit boek behandelt onder andere onderwerpen als:
– Is homoseksuele geaardheid zonde?
– Kan het verkeerd zijn om uiting te geven aan wie we zijn?
– Veroordeelt de Bijbel alle vormen van homoseksuele relaties?
– Welke hoop biedt God aan homoseksuele mensen?

Boeken per thema

Ook interessant