Boeken per thema

boek

Ethics of Sex

Leestijd: < 1 minuut

From Taboo to Delight

Grifford Grobien bespreekt in dit boek het bijbels perspectief op man en vrouw zijn, seksualiteit en huwelijk en hoe dit perspectief altijd tegen de heersende wereldse cultuur ingaat. Hij spoort christenen aan om zich uit te spreken en het Bijbels perspectief te verdedigen vanuit de gedachte dat als de waarheid onderdrukt wordt, dit alleen maar lijden met zich meebrengt. Grobien focust niet alleen op waar het mis gaat in de hedendaagse cultuur maar legt daarbij ook uit wat de positieve aspecten zijn van de christelijke seksuele ethiek en benadrukt dat er altijd vergeving is bij God. Het boek is opgebouwd uit tien verschillende maar gerelateerde essays op het gebied van seksualiteit.

Boeken per thema

Ook interessant