Boeken per thema

boek

Een transgender komt thuis

Leestijd: < 1 minuut

Een transgender komt thuis (vert. Transgender to transformed) vertelt het verhaal van Laura Perry. Laura had één doel: nooit meer vrouw zijn. Na een lichamelijke transitie en een naamsverandering ging zij voortaan als man door het leven. Toch bracht die nieuwe identiteit haar niet de
innerlijke rust waarnaar ze zo verlangde. In ‘Een transgender komt thuis’ vertelt de auteur haar persoonlijke verhaal. Op indringende wijze beschrijft ze hoe God haar liet zien dat haar ‘nieuwe’ lichaam haaks stond op het lichaam dat Hij geschapen had. Daardoor kon en wilde Laura niet langer als man door het leven gaan. Ze draaide haar transitie terug. Nu is Laura er alles aan gelegen om te wijzen op Christus, Die alleen waarlijk mensen vrij kan maken. Met haar boodschap wil ze mensen bemoedigen en helpen die te maken hebben met genderdysforie. Maar haar verhaal geeft ook houvast voor de mensen die om hen heen staan.

Boeken per thema

Ook interessant